Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία

Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία

Ξεκινήστε να συγκρίνετε τα 5 ενοικιαζόμενα στη Σερβία και κάντε κράτηση στην καλύτερη τιμή!

Δημοφιλείς προορισμοί στη Σερβία

Βρείτε Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τρέχουσες τιμές ενοικίασης διακοπών στη Σερβία

77 €για 3 Ιουν - 10 Ιουν
135 € ετήσιος μέσος όρος
Ιουν
Ιουλ
Αυγ
Σεπ
Οκτ
Νοε
Δεκ
Ιαν
Φεβ
Μαρ
Απρ
Μαΐ
Μέση τιμή εβδομαδιαίως

Διαθεσιμότητα ενοικίων διακοπών στη Σερβία

40%για 3 Ιουν - 10 Ιουν
48% ετήσιος μέσος όρος
Ιουν
Ιουλ
Αυγ
Σεπ
Οκτ
Νοε
Δεκ
Ιαν
Φεβ
Μαρ
Απρ
Μαΐ
Ποσοστό διαθέσιμων ενοικιαζόμενων

Συχνές ερωτήσεις: Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία

Τι είδους παροχές μπορείτε να συναντήσετε στα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία;

Όσον αφορά τις παροχές που προσφέρει η Holidu, φαίνεται οτι τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία, προσφέρουν όλα όσα θέλουν οι ταξιδιώτες! Εδώ, τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών γενικώς προσφέρουν μια ποικιλία από παροχές, με τις πιο δημοφιλείς να είναι: internet (100%), κήπος (75%), και μπαλκόνι ή ταράτσα (75%).Ακούγεται δελεαστικό;

Πώς είναι οι κριτικές για τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία;

Τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών σε αυτόν τον προορισμό συχνά λαμβάνουν πολλές θετικές κριτικές. Το 50% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία, έχουν μέσo όρο βαθμολογίας 4,5 αστέρια!

Είναι τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά;

Κρίνοντας από τις πληροφορίες της Holidu, το 75% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία είναι φιλικά προς τα παιδιά, επομένως δεν θα είναι δύσκολο να βρεθούν καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών για εσάς και την οικογένειά σας.

Είναι τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία κατάλληλα για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα κατοικίδιά τους;

Ναι! Στη Σερβία, το 50% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών δέχονται κατοικίδια, το 75% διαθέτουν ακόμη και κήπο!

Τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία, προσφέρουν γενικά σύνδεση στο διαδίκτυο;

Οπωσδήποτε! Σύμφωνα με τα στοιχεία του περασμένου έτους, το 100% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία προσφέρουν σύνδεση στο internet. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πανικοβάλλεστε, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα emails σας και τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας!

Ποιό είναι το κόστος κατά μέσο όρο των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία;

Η πλειοψηφία από τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία (75%), περίπου κοστίζουν λιγότερο από 100€ την διανυκτέρευση. Επομένως, αυτός ο προορισμός είναι ιδανικός για την κράτηση φθηνών καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών!

Τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία συνήθως είναι εξοπλισμένα με πισίνα;

Σίγουρα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Holidu, πολλά από τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία διαθέτουν πισίνα. Είναι επομένως ένας ιδανικός προορισμός για ένα μακρύ καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο! Επιπλέον,το 50% των καταλυμάτων διαθέτουν ακόμη και ψησταριά!

Είναι τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία κατάλληλα για διακοπές με φίλους ή περισσότερο για ένα Σαββατοκύριακο για ένα ζευγάρι;

Σύμφωνα με τις περσινές πληροφορίες, το 75% των διαμερισμάτων διακοπών υποδέχονται μικρές ομάδες έως τέσσερα άτομα. Περίπου το 50% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών εδώ έχουν τουλάχιστον δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Αυτός είναι ο τέλειος προορισμός για να πάτε διακοπές με μία μικρή παρέα!

Είναι τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία πολυτελή;

Πράγματι. Τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία, είναι ιδανικά για να περάσετε μερικές μέρες στις διακοπές σας. Ωστόσο, αν ψάχνετε για ένα ακίνητο με μοναδικό χαρακτήρα, σας συμβουλεύουμε να μην περιμένετε πολύ για να κάνετε την κράτηση, καθώς η προσφορά των διαμερισμάτων διακοπών μπορεί να είναι περιορισμένη. Από τα καταλύματα στον προορισμό Σερβία, το 25 % έχουν πισίνα, μόνο, το 75 % έχουν κήπο, αλλά κανένα δεν έχει σάουνα. Επίσης, αν αναζητάτε ευρύ χώρο, το 75 % των διαμερισμάτων διακοπών μπορεί να φιλοξενήσει παρέες άνω των τεσσάρων ενηλίκων , και το 75% διαθέτει χώρους πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο του.

Μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα και να περάσετε χρόνο έξω, στα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία;

Το 75% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών διαθέτουν μπαλκόνι ή ταράτσα, και το 25% έχουν θέα, αλλά αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία, οπότε η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι περιορισμένη. Αν αυτό αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την έρευνά σας νωρίς, και να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα καταλύματα τύπου διαμερίσματα διακοπών που είναι ιδανικά για εσάς. Ωστόσο, το 75% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία διαθέτουν κήπο, όπου μπορείτε να χαλαρώνετε στον ήλιο. Αν σας αρέσει να τρώτε το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας έξω, και ειδικά αν σας αρέσουν οι παρόχες όπως ψησταριές, το 50% των καταλυμάτων τύπου διαμερίσματα διακοπών είναι κατάλληλα εξοπλισμένα.

Ποιά εποχή του χρόνου ενδείκνυται για ένα ταξίδι στη Σερβία;

Αν παρατηρήσουμε τις παροχές των καταλυμάτων διακοπών στη Σερβία, μπορούμε εύκολα να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ένας ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι. Αυτό διαπιστώνεται αφού τα δεδομένα δείχνουν ότι το 25 % των καταλυμάτων διαθέτει πισίνα, το 75 % κήπο και το 25 % κλιματισμό. Τι περιμένετε; Κάντε κράτηση τώρα για ένα διαμέρισμα διακοπών στη Σερβία για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η Holidu συγκρίνει εκατοντάδες ιστοσελίδες για να σας βρει το τέλειο κατάλυμα διακοπών στην καλύτερη τιμή.

Booking.com Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαBooking.com Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
Airbnb Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαAirbnb Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
Vrbo Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαVrbo Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
Bookiply Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαBookiply Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
FeWo-direkt Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαFeWo-direkt Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
Abritel Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαAbritel Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
HRS Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη ΣερβίαHRS Διαμονή & διαμερίσματα διακοπών στη Σερβία
500+ περισσότερα
  1. Καταλύματα διακοπών
  2. Σερβία