Περισσότερα κρατήσεις
 
για το κατάλυμα διακοπών σας

Δημοσιεύστε το κατάλυμά σας με ένα κλικ μέχρι και σε έως και 27 μεγάλα κανάλια κρατήσεων και λάβετε προσωπική υποστήριξη από τους τοπικούς ειδικούς μας

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα για να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας

π.χ. Μαγιόρκα, Ισπανία

Με την υποβολή αυτής της φόρμας επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις και Πολιτική Απορρήτου

Χωρίς πάγια τέλη. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

Υποστηριζόμενα κανάλια κρατήσεων:

Υποστηριζόμενα κανάλια κρατήσεων:

Προσεγγίστε εκατομμύρια πιθανούς επισκέπτες

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να δημοσιεύσετε το κατάλυμά σας σε έως και 27 μεγάλες πύλες κρατήσεων. Έτσι, θα έχετε πάντα ένα ημερολόγιο γεμάτο κρατήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ενας λογαριασμός της Holidu. Εκεί, μπορείτε να διαμορφώσετε το κατάλυμά σας και να επιλέξετε πού θα δημοσιευθεί.

Βελτιστοποιημένες καταχωρίσεις

Γνωρίζατε ότι οι καταχωρίσεις με επαγγελματικές φωτογραφίες λαμβάνουν έως και 5 φορές περισσότερες κρατήσεις; Σας παρέχουμε επαγγελματικές φωτογραφίες και κείμενα περιγραφής - βελτιστοποιημένα για όλες τις πύλες κρατήσεων και σε 8 διαφορετικές γλώσσες.
Μέγιστο κέρδος

Ανακαλύψτε πως μπορεί να σας στηρίξει η Holidu

Η Holidu σας προσφέρει ένα διαισθητικό εργαλείο και μια ισχυρή ομάδα στο πλευρό σας για να γίνει η επιχείρηση ενοικίασής σας επιτυχημένη.
  • Μέχρι και 27 κανάλια κρατήσεων με ένα κλικ
  • Συγχρονισμένο ημερολόγιο κρατήσεων
  • Πληρωμή πριν από το check-in
  • Συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαμόρφωση της καταχώρησης
  • Δωρεάν επαγγελματική υπηρεσία φωτογραφιών και κειμένων περιγραφής
  • Εξυπηρέτηση πελατών για εσάς και τους καλεσμένους σας

Το ξεκίνημα με την Holidu είναι εύκολο

1. Προσθέστε το κατάλυμά σας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και διαμορφώστε το πρώτο σας κατάλυμα. Αν χρειάζεστε βοήθεια, οι τοπικοί μας εμπειρογνώμονες θα χαρούν να σας υποστηρίξουν.

2. Αίτημα δημοσίευσης & δημοσίευση

Μόλις διαμορφωθεί το κατάλυμά σας, μπορείτε να ζητήσετε τη δημοσίευση με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, το ακίνητό σας εξετάζεται και αν όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά, θα δημοσιευτεί εντός λίγων ωρών.

3. Φωτογράφιση του καταλύματός σας από επαγγελματίες

Θέλουμε το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει. Γι' αυτό, στέλνουμε τους φωτογράφους μας για να τραβήξουν επαγγελματικές φωτογραφίες του καταλύματός σας - δωρεάν. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις ενεργές περιοχές μας.

4. Αποκτήστε περισσότερες κρατήσεις & χαρούμενους επισκέπτες!

Ξεκινήστε να λαμβάνετε κρατήσεις από επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από τα τιμολόγια μέχρι τα επερχόμενα check-in, οργανωμένα στο λογαριασμό σας στη Holidu.

Η ομάδα μας στην Αθήνα είναι εκεί για εσάς

Ως οικοδεσπότης της Holidu, θα έχετε μια εξειδικευμένη ομάδα για να ενισχύσει την εμπειρία φιλοξενίας σας. Ο τοπικός διαχειριστής λογαριασμού σας θα σας βοηθήσει με τη δημοσίευση του ακινήτου σας και θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, όπως συστάσεις τιμών για την ενίσχυση της απόδοσης του ακινήτου. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να χειριστεί οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με τις κρατήσεις, τις ακυρώσεις και τις πληρωμές.

team
4,5 αστέρια στο TrustpilotPremium συνεργάτης της Booking.com 20214,5 αστέρια στο Google

Ιστορίες Ιδιοκτητών

Σίνα
Όταν είδα τις φωτογραφίες απο την Holidu, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές ειναι οι επαγγελματικές φωτογραφίες ώστε να γίνει η καταχώρησή μου πραγματικά ελκυστική
ΣίναΛίμνη Κονστάνς, Γερμανία
Μαρία Αντωνία
Η Holidu ειναι μια εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων. Η ομάδα ειναι πάντα διαθέσιμη να σε βοηθήσει και να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχεις.
Μαρία Αντωνίαίμπιζα, Ισπανία
Νούνζιο
Συχνά με ρωτάνε πόσο κοστίζει η Holidu και απαντάω, "Πόσο μου στοιχίζει να έχω άδειο το κατάλυμά μου και χωρίς κρατήσεις?"
ΝούνζιοΣαρδηνία, Ιταλία
Κάρλος
Η Holidu έχει μετατρέψει τη διαχείριση καταλυμάτων σε κάτι απλό προσφέροντας μια τοπική ομάδα που βρίσκεται πάντα εκεί για να σε υποστηρίξει και να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε απορία σου.
ΚάρλοςΑλγκάρβε, Πορτογαλία
Μαρία
Η τεχνολογία δεν ειναι το δυνατό μου σημείο, αλλά μπορώ να καλέσω οποιαδήποτε ώρα για υποστήριξη. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και συνειδητοποίησα πως δεν ειμαι μόνη μου.
ΜαρίαΝότιο Τυρόλο, Ιταλία

Δωρεάν εγγραφή. Χωρίς πάγια τέλη.

Η χρήση του Holidu για οικοδεσπότες είναι 100% χωρίς ρίσκο. Καταβάλλετε ένα εφάπαξ ποσό ενεργοποίησης και μια προμήθεια ανά κράτηση μόνο εάν ένας επισκέπτης κάνει κράτηση στο κατάλυμά σας.

Εγγραφείτε δωρεάν